Internet – inte bara ”bygga en hemsida”

Internet är en av de största innovationerna i modern tid och grundplattformen för digitala media. Därför är det för de flesta företag, oerhört viktigt att ha tillgång till kunskapen om Internets möjligheter som kommunikations- och affärsverktyg.
  

 

Har du funderingar på webbens möjligheter, behöver du en ny hemsida?

Hör av er så berättar jag gärna mer om hur vi kan hjälpa er.

Peter Imhäuser
Tel: +46 70 872 85 27
E-post: peter@imcom.se 

Er webnärvaro kräver en tanke bakom design, ord och administration. Vad är det egentliga målet med er webnärvaro?

Är er webbplats anpassad så att den fungerar på alla plattformar (dator, mobil, paddor osv)? - Idag är en responsiv webbplats en hygienfaktor. Hur synkas det med sociala media, ska det synkas överhuvudtaget? Ska ni själv administrera sidan eller vill ni köpa in den tjänsten? Vad är det egentliga målet med er webnärvaro? 

Det är inte ”att bara bygga en hemsida”. Innehåll måste vara genomtänkt och de många möjligheterna på webben måste tas i beaktande. Vidare är det viktigt att förstå att det är företaget, inte enbart företagets hemsida som blir bedömd av besökarna. 

Imcom har varit med på det digitala tåget från allra första början, skapat både enklare och mer avancerade webblösningar men alltid med en tanke bakom kommunikationen, dvs innehållet, det som ska vara relevant och ge mening för besökarna.

Vi hjälper dig att skapa ett effektivt verktyg för din marknadsföring

Imcoms starka nätverk ligger i framkant gällande webb och SEO. Vi hjälper dig med strategi, struktur, innehåll, design och hur du på effektivaste sätt arbetar med din hemsida och webstrategi, -så att din webnärvaro är ett effektivt verktyg för din marknadsföring och affär.

Digitalt i kombination med analogt

En bra webstrategi eller kampanj kräver oftast integration med traditionell media. Imcom har genomfört framgångsrika och bra exempel på kampanjer och aktiviteter som integrerats mellan mobiltelefon, hemsida och andra mer traditionella media med mål att få konsumenten att plocka produkterna från butikshyllan.

 

Läs mer om hur IMCOM kan hjälpa dig inom marknadsföring: