F.r.o.m. 2019-01-01 är IMCOM en del av NAVIGATOR, vänligen kontakta oss på peter.imhauser@navigator.se eller besök oss på www.navigator.se

 

 

Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

IMCOM CONSULTING GROUP i fortsatt partnerskap med Malmö Redhawks

/ Categories: Affärsutveckling, Marknadsföring
IMCOM CONSULTING GROUP har under många år haft givande partnerskap med Malmö Redhawks och fortsätter som stolt sponsor under säsongen 2016-2017. 

Bästa representationsplattformen

Vi ser fram emot en framgångsrik säsong och hoppas på en slutspelsplats. Vi ser också fram emot relationsskapande möten då Malmö Redhawks tillsammans med Malmö Arena förmodligen är Skånes bästa representationsplattform.

Läs mer >>

EMP Storkök ny kund hos IMCOM CONSULTING GROUP

/ Categories: Affärsutveckling, Marknadsföring

Vi välkomnar EMP Storkök som ny kund till IMCOM CONSULTING GROUP

EMP Storkök är auktoriserad partner till Electrolux Professional med ansvar för Skåne. Samarbetet handlar initialt om att skapa en kommunikationsplattform och marknadsplan för 2017, arbetet inleds med en grundlig nulägesanalys. Återigen, välkommen EMP Storkök!

Läs mer >>

IMCOM CONSULTING GROUP värvas till "Hockey Academy Öresund"

/ Categories: Affärsutveckling, Management Consulting, Marknadsföring

"Hockey Academy Öresund" är ett affärsnätverk som drivs av de tidigare Malmö Redhawks spelarna Marcus Magnertoft och Andreas Hadelöv. IMCOM CONSULTING GROUP som är präglat av stort sport- och affärsintresse har tagit "värvning" och ser fram emot såväl goda stunder på isen som goda affärer.

Läs mer >>
12