Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt.

 

Björnekulla söker Kund- och produktkoordinator med placering i Svalöv

/ Categories: Affärsutveckling, Marknadsföring

Björnekulla är en frukt- och grönsakspionjär som syltat i över 100 år. Redan 1907 började den spännande resan för att ge ett smakförhöjande tillbehör vid middagsbordet. Vårt mål är att ta tillvara på de fantastiska smaker som de råvaror naturen erbjuder utan att konstla till det. När du inte hinner sylta, safta eller pickla själv erbjuder vi dig våra produkter så att du ska kunna njuta av naturens egna smaker. Besök gärna Björnekullas hemsida på www.bjornekulla.se

 

För Björnekulla Food AB’s räkning söker vi en Kund- och produktkoordinator med placering i Svalöv (ca 20km öster om Landskrona),

Har du god kommunikationsförmåga, är positiv, gillar högt tempo, vet hur man håller ordning på saker och ting och tar ansvar? Bra då har du tickat av några av ”måsteboxarna”. 

 

Läs mer >>

IMCOM anlitas på nytt av IHM Business School

IMCOM har på nytt anlitats av IHM Business School. Engagemanget består i att undervisa kommande E-Commerce Managers i "Affärsstrategi" (Verksamhets- och Marknadsstrategi). Mot bakgrund av den explosiva digitala utvecklingen kräver arbetet med Affärsstrategi ett helt annat tänk än tidigare. 

Läs mer >>

IMCOM i fortsatt partnerskap med Malmö Redhawks

/ Categories: Affärsutveckling, Marknadsföring
IMCOM har under många år haft givande partnerskap med Malmö Redhawks och fortsätter som stolt sponsor under säsongen 2016-2017. 

Bästa representationsplattformen

Vi ser fram emot en framgångsrik säsong och hoppas på en slutspelsplats. Vi ser också fram emot relationsskapande möten då Malmö Redhawks tillsammans med Malmö Arena förmodligen är Skånes bästa representationsplattform.

Läs mer >>

Nyström Invest, ny kund hos IMCOM

/ Categories: Affärsutveckling, Management consulting

Nyström Invest med säte i Malmö är ett företag med en långsiktig investeringshorisont.
Nyström Invest är särskilt intresserade av IT, biotech, energi, mat, hälsa, utbildning och resurseffektivisering. De bidrar med kapital till företag som skapar meningsfullt värde med hjälp av skalbara affärsmodeller. De bidrar även med kapital till genuina, unika och välfungerande verksamheter.

Läs mer >>