F.r.o.m. 2019-01-01 är IMCOM en del av NAVIGATOR, vänligen kontakta oss på peter.imhauser@navigator.se eller besök oss på www.navigator.se

 

 

Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

#18/3 Fallstudie, Analys – Strategi – Marknadsplan – Genomförande: ”-Hjälp med lite säljmaterial” – gav 1200% tillväxt på 2 år.

-Hej Peter, vi behöver hjälp att ta fram lite säljmaterial, har du tid att hjälpa oss?

Så inleddes telefonsamtalet en solig vårförmiddag som skulle ge extrem succe en regnig höstdag, 9 månader senare. Säljaren som ringde var känd för oss, från andra sammanhang, -däremot hade vi aldrig hört talas om företaget han representerade. De var verksamma i en industri som levererade till byggbranschen.Läs mer >>

#Fallstudie – Verksamhetsstyrning: Digitalisering och pragmatisk tänk gav bättre kontroll och likviditet .

Företagets (inom bygg & entreprenad) ägare berättade hur mycket han arbetade. På dagarna hade han fullt upp med att prata med kunder, ge medarbetarna uppdrag, ha löpande kontakt om vad som skulle göras och besöka arbetsplatserna där medarbetarna var på uppdrag, det blev många turer till arbetsplatserna. De kvällar han inte arbetade sent på kontoret, arbetade han ofta sent hemma i bostaden. Dvs, han ARBETADE ALLTID och han kände att något måste göras/förändras, men vad?

Läs mer >>

IMCOM CONSULTING tackar ödmjukt för ett mycket bra 2017 – och lämnar några korta tips inför 2018.

IMCOM CONSULTINGs framgångar under 2017 har varit bättre än någonsin, något som inte kan uppnås utan att vara en förtroendegivande partner för våra uppdragsgivare. Därför vill vi med stor tacksamhet och ödmjukhet rikta ett stort tack till våra uppdragivare. Vi ser fram emot ett vidare och framgångsrikt samarbete under 2018. 

Under året bidrog vi som managementkonsulter, som webbyggare, som copywriters osv på både strategisk och operativ nivå - med strategisk rådgivning, bygge av hemsidor, skapande av marknadsstrategier, content marketing, rekrytering, organisationsförändringar mm.

Läs mer >>

#Fallstudie - Verksamhetsstyrning: Human turnaround. Från tristess till glädje, från sämst till bäst - och kraftigt ökad effektivitet.

/ Categories: Affärsutveckling, Affärsstrategi, Management Consulting, Verksamhetsstyrning

Medarbetarna tyckte det var tråkigt att gå till jobbet men ändå inte, de älskade sitt yrke...men allt var så rörigt. Alla jobbade med alla, projektunderlagen (som var många) såg olika ut, tidsramarna var snäva och prioritering var det dåligt med. Läget blev extra tydligt då avdelningen låg på bottennivå gällande nöjdhet med sin arbetsmiljö - stämningen var minst sagt urusel.

Trots det levererade man helt okej, lojal personal är guld värd och ska vårdas.

Läs mer >>