Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

Nyström Invest, ny kund hos IMCOM CONSULTING GROUP

Nyström Invest, ny kund hos IMCOM CONSULTING GROUP

Nyström Invest med säte i Malmö är ett företag med en långsiktig investeringshorisont.
Nyström Invest är särskilt intresserade av IT, biotech, energi, mat, hälsa, utbildning och resurseffektivisering. De bidrar med kapital till företag som skapar meningsfullt värde med hjälp av skalbara affärsmodeller. De bidrar även med kapital till genuina, unika och välfungerande verksamheter.

I samråd med experter

Nyström Invest överväger alltid sina investeringar mycket noggrant i samråd med ett nätverk av experter. Nyström Invest värderar IMCOM CONSULTING GROUP som en god rådgivare varför de nu ingår i nätverket. IMCOM CONSULTING GROUP har idag anlitats för att genomföra Due Diligence och analys av ett antal olika investeringsalternativ. IMCOM CONSULTING GROUP tackar för förtroendet och hälsar Nyström Invest välkommen till teamet.

Hur kan vi hjälpa er?


IMCOM CONSULTING GROUP erbjuder en rad olika tjänster som hjälper dig att stärka er konkurrenskraft, att skapa bestående värden och lösa dina mest utmanande verksamhetsfrågor. Hör gärna av er så berättar vi mer!

Peter Imhäuser
+46708 728 527
peter@imcom.se
Previous Article IMCOM CONSULTING GROUP värvas till "Hockey Academy Öresund"
Next Article IMCOM CONSULTING GROUP anlitas av IHM Business School
Print
342

Name:
Email:
Subject:
Message:
x