Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

IMCOM CONSULTING GROUP värvas till "Hockey Academy Öresund"

IMCOM CONSULTING GROUP värvas till "Hockey Academy Öresund"

"Hockey Academy Öresund" är ett affärsnätverk som drivs av de tidigare Malmö Redhawks spelarna Marcus Magnertoft och Andreas Hadelöv. IMCOM CONSULTING GROUP som är präglat av stort sport- och affärsintresse har tagit "värvning" och ser fram emot såväl goda stunder på isen som goda affärer.

Manifestet i korthet

Hockey Academy`s affärsnätverk bygger på att förena en teamkänsla som är positiv för att bygga bra affärsrelationer. Detta gör vi genom att bedriva en hockeyträning där du får känna på det hala underlaget, kämpa tillsammans med dina medspelare och på så sätt bygga en samhörighet och teamkänsla som kommer vara avgörande för dina framtida affärsrelationer. I ett omklädningsrum så sitter man nära, byter tankar om allt ifrån familj till jobb. Dessa komponenter som gemenskap, samhörighet, förtroende tillsammans med kontinuitet ger dig möjlighet att skapa nya relationer både affärsmässigt men även socialt. Efter avslutad fysisk aktivitet så serveras det frukost där du tar del av en härlig frukostbuffè...och sannolikt öppnar eller stänger en affär.

Next Article Nyström Invest, ny kund hos IMCOM CONSULTING GROUP
Print
408

Name:
Email:
Subject:
Message:
x