F.r.o.m. 2019-01-01 är IMCOM en del av NAVIGATOR, vänligen kontakta oss på peter.imhauser@navigator.se eller besök oss på www.navigator.se

 

 

Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

IMCOM CONSULTING hjälper kund att etablera egen E-handel

IMCOM CONSULTING hjälper kund att etablera egen E-handel

IMCOM CONSULTING GROUP har fått i uppdrag att genomföra en förstudie samt att ta fram en systemskiss inför lansering av kunds egen E-handelsplattform under Q4. Bolaget säljer idag sina produkter via fackhandeln samt via andra fristående e-handelsbolag. Det strategiska beslutet innebär att bolaget kommer vara en av de första, om inte den absolut första aktören i sin bransch som tar steget att lansera egen E-handelsplattform och därmed öka sin konkurrenskraft.

Då det blir stor påverkan på bolagets affärsmodell samt att teknikdelen är kritiskt i sammanhanget blir det en balansgång mellan strategisk affärsutveckling och IT. Vilket ligger helt i linje med vårt arbetssätt där vi först arbetar på strategisk nivå och sen tar det vidare till implementering, denna gång med en stor portion IT, verksamhetsförändring och marknadsföring som ingredienser.

 

Nyfiken på att veta mer?

Är du nyfiken på hur vi kan hitta era förbättringspotentialer och genom insatser öka er konkurrenskraft. Då är du välkommen att höra av dig. 

Peter Imhäuser
Tel +46 708 728527
peter@imcom.se

  

IIMCOM  CONSULTING erbjuder en rad olika tjänster som hjälper er att skapa tillväxt, bestående värde och att lösa dina mest utmanande verksamhetsfrågor. Vi ser till helheten och beroende på var i utvecklingen verksamheten är hjälper vi er med analys, strategi, marknadsföring, styrning och struktur – analogt och digitalt. Från teori till genomförande. Vi gör det tätt tillsammans med er och med ett fokuserat uppdrag – att förbättra er verksamhet och stärka er konkurrenskraft. 

 Previous Article IMCOM CONSULTING tackar ödmjukt för ett mycket bra 2017 – och lämnar några korta tips inför 2018.
Next Article #Fallstudie - Ompositionering: Ny positioneringsstrategi gav självsäkra säljare och en omsättningsökning från 90 till 150msk.
Print
2102

Name:
Email:
Subject:
Message:
x