F.r.o.m. 2019-01-01 är IMCOM en del av NAVIGATOR, vänligen kontakta oss på peter.imhauser@navigator.se eller besök oss på www.navigator.se

 

 

Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

Öretel tydliggör sin position och gör din digitala vardag enklare och tryggare.

Öretel tydliggör sin position och gör din digitala vardag enklare och tryggare.

Öretel som det ser ut idag bildades redan under de första månaderna av detta sekel, i mars 2000. Dem har lång erfarenhet av det dem erbjuder – Bredband, IT-miljö och Telefoni. 

Öretel vill ha ett personligt förhållande med sina kunder, varje kund ska ha en egen ingång, kontaktperson, som om denne inte kan svara på frågan, lotsar kunder vidare till rätt person. Det ska helt enkelt vara tryggt och bekymmersfritt att vara kund hos Öretel.

Bland kunder och samarbetspartners finns både stora och små företag som t.ex. MKB, Landgren, Malmö Stad, Microsoft, Swing In, Fair Play Tennisklubb m.fl.

Tydligare positionering

IMCOM CONSULTING GROUP och Öretel träffades i början av året och vi kom snabbt fram till att vi behövde ta fram en Marknadsstrategi & Kommunikationsplattform. Vi har kommit en bra bit på vägen, strategin ligger klar och med kommunikationsplattformen som ett av verktygen är allt på väg att implementeras. Så här långt har det inneburit en helt ny webbplats (www.oretel.se ), en ny grafisk profil, införsäljningsmaterial och ett tydliggörande av deras erbjudande. T.ex. tog vi fram en ny logotype där arbetsområdena ”Bredband, IT-miljö och Telefoni” blev en del av logotypen, detta för att distinkt och direkt visa bredden i deras erbjudande.

Arbetet med implementeringen fortskrider löpande enligt den framtagna strategin. 

Behöver du hjälp med att förenkla  och trygga din digitala vardag, se över er telefonilösning, koppla in bredband eller få ordning på er IT-miljö? Vänd dig då till Öretel- där får du en nära och personlig hjälp med kompetens i världsklass.

Hur kan vi hjälpa dig att förbättra era affärer?

Funderar du på er framtida strategi, om ni leder er verksamhet rätt, hur ni ska agera i dessa digitala tider, om ni fokuserar mot rätt målgrupper med rätt erbjudanden?

IMCOM CONSULTING GROUP erbjuder en rad olika tjänster som hjälper dig att stärka er konkurrenskraft, att skapa bestående värden och lösa dina mest utmanande verksamhetsfrågor. Hör gärna av er så berättar vi mer!
Previous Article Björnekulla söker Kund- och produktkoordinator med placering i Svalöv
Next Article #Fallstudie - Verksamhetsstyrning: Human turnaround. Från tristess till glädje, från sämst till bäst - och kraftigt ökad effektivitet.
Print
1857

Name:
Email:
Subject:
Message:
x