F.r.o.m. 2019-01-01 är IMCOM en del av NAVIGATOR, vänligen kontakta oss på peter.imhauser@navigator.se eller besök oss på www.navigator.se

 

 

Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

IMCOM CONSULTING anlitas på nytt av IHM Business School

IMCOM CONSULTING anlitas på nytt av IHM Business School

IMCOM CONSULTING har på nytt anlitats av IHM Business School. Engagemanget består i att undervisa kommande E-Commerce Managers i "Affärsstrategi" (Verksamhets- och Marknadsstrategi). Mot bakgrund av den explosiva digitala utvecklingen kräver arbetet med Affärsstrategi ett helt annat tänk än tidigare. Det handlar om att kombinera djup affärsinsikt med kunskap om hur tekniken påverkar affärsmodellen.


IMCOM CONSULTING representeras av Peter Imhäuser som med stor spänning och ödmjukhet ser fram emot att lära ut, se människor växa och ta del av nya insikter från eleverna.

Workshops/analys/digital mognad.

Är ditt företag medveten om och redo att ta itu med de utmaningar verksamheten står inför idag och i framtiden - digitalt och analogt? Om inte, kontakta IMCOM CONSULTING för en analys och workshop. Hör gärna av er så berättar vi mer!


Peter Imhäuser
+46708 728 527
peter@imcom.se
Previous Article Peter Imhäuser invald i Malmö Redhawks styrelse
Next Article Björnekulla söker Kund- och produktkoordinator med placering i Svalöv
Print
1824

Name:
Email:
Subject:
Message:
x