Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt.

 

Vi söker en Kund- och produktkoordinator till FMCG-företag

Vi söker en Kund- och produktkoordinator till FMCG-företag

För kunds räkning söker vi en Kund- och produktkoordinator till ett svenskt expansivt FMCG-företag med placering i Skåne, där pendlingsmöjligheterna är bra. 
Har du god kommunikationsförmåga, är positiv, gillar högt tempo, vet hur man håller ordning på saker och ting och tar ansvar? Bra då har du tickat av några av ”måsteboxarna”. 

Tillsättning är så snart som möjligt och det är en heltidstjänst.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

ARBETSUPPGIFTER
En av de viktigaste uppgifterna är att hålla en hög service mot företagets kunder samt att vara ansvarig för orderhantering. Det innebär daglig kundkontakt, koordination av orders och registrering i Navision, fakturering mm.
Tjänsten innefattar också att ha kontroll på lagersaldo för råvaror samt avrop av dessa. Utöver det supporterar du KAM-säljare, t.ex. med uppdateringar på Validoo, skapa VCD och skicka varuprover för fotografering.

För de konsumenter som hör av sig via telefon eller mail kommer du att vara den första glada, förstående och härliga kontakten, oftast handlar det om frågor om sortiment och ibland reklamationer.
Du rapporterar till Country Sales Manager.

UTBILDNING / ERFARENHET
Du kommer att ingå i ett offensivt team med stora ambitioner att växa varför vi värdesätter att du är entreprenöriell i vardagen och har förmågan att kvickt ändra fokus från en arbetsuppgift till en annan.

Vi söker en person med eftergymnasial utbildning som har minst 5 –10 års erfarenhet inom industri och/eller FMCG (snabbrörliga konsumentvaror). Rollen kräver mycket goda kunskaper i Excel och det är meriterande med erfarenhet av Navision, Exder och Validoo.

Tjänsten förutsätter att du är strukturerad, har inställningen av att allt går att lösa och är kommunikativ som person. Du gillar att arbeta i team och är bra på att agera ”spindeln i nätet”. Social, driven, noggrann, och anpassningsbar är annat som beskriver dig som person.

Känner du igen dig och tycker det låter intressant är du mycket välkommen med din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande så du är välkommen att skicka CV/kort personligt brev (i ett och samma dokument) så snart som möjligt, dock senast den 15 aug till peter@imcom.se. 
Rubricera ditt mail med ”förnamn efternamn/FMCG”, skicka enbart word- eller PDF-fil.

Vid eventuella frågor, ring Peter Imhäuser 0708-728 527
Previous Article IMCOM i partnerskap med Swedish International 2017
Print
1710

Name:
Email:
Subject:
Message:
x