F.r.o.m. 2019-01-01 är IMCOM en del av NAVIGATOR, vänligen kontakta oss på peter.imhauser@navigator.se eller besök oss på www.navigator.se

 

 

Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

Björnekulla söker Kund- och produktkoordinator med placering i Svalöv

Björnekulla söker Kund- och produktkoordinator med placering i Svalöv

Björnekulla är en frukt- och grönsakspionjär som syltat i över 100 år. Redan 1907 började den spännande resan för att ge ett smakförhöjande tillbehör vid middagsbordet. Vårt mål är att ta tillvara på de fantastiska smaker som de råvaror naturen erbjuder utan att konstla till det. När du inte hinner sylta, safta eller pickla själv erbjuder vi dig våra produkter så att du ska kunna njuta av naturens egna smaker. Besök gärna Björnekullas hemsida på www.bjornekulla.se

 

För Björnekulla Food AB’s räkning söker vi en Kund- och produktkoordinator med placering i Svalöv (ca 20km öster om Landskrona),

Har du god kommunikationsförmåga, är positiv, gillar högt tempo, vet hur man håller ordning på saker och ting och tar ansvar? Bra då har du tickat av några av ”måsteboxarna”. 

Tillsättning är så snart som möjligt och det är en heltidstjänst.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag, eller senast 30 september.

ARBETSUPPGIFTER
En av de viktigaste uppgifterna är att hålla en hög service mot Björnekullas kunder samt att vara ansvarig för orderhantering. Det innebär daglig kundkontakt, koordination av orders och registrering i Navision, fakturering mm.
Tjänsten innefattar också att ha kontroll på lagersaldo för råvaror samt avrop av dessa. Utöver det supporterar du KAM-säljare, t.ex. med uppdateringar på Validoo, -av produktblad, införsäljningsmaterial samt att skapa VCD och skicka varuprover för fotografering.

För de konsumenter som hör av sig via telefon eller mail kommer du att vara den första glada, förstående och härliga kontakten, oftast handlar det om frågor om sortiment och ibland reklamationer.
Du rapporterar till Country Sales Manager.UTBILDNING / ERFARENHET
Du kommer att ingå i ett offensivt team med stora ambitioner att växa varför vi värdesätter att du är entreprenöriell i vardagen och har förmågan att kvickt ändra fokus från en arbetsuppgift till en annan.

Vi söker en person med eftergymnasial utbildning som har minst 5 –10 års erfarenhet inom industri och/eller FMCG (snabbrörliga konsumentvaror). Rollen kräver mycket goda kunskaper i Excel och det är meriterande med erfarenhet av Navision, Exder, Indesign och Validoo.

Tjänsten förutsätter att du är strukturerad, har inställningen av att allt går att lösa och är kommunikativ som person. Du gillar att arbeta i team och är bra på att agera ”spindeln i nätet”. Social, driven, noggrann, och anpassningsbar är annat som beskriver dig som person.

Känner du igen dig och tycker det låter intressant är du mycket välkommen med din ansökan.

Du är välkommen att skicka CV/kort personligt brev (i ett och samma dokument) så snart som möjligt, dock senast den 30 sept till peter@imcom.se. 
Rubricera ditt mail med ”förnamn efternamn/Björnekulla”, skicka enbart word- eller PDF-fil.

 

Vid eventuella frågor, ring Peter Imhäuser 0708-728 527    
Previous Article IMCOM CONSULTING anlitas på nytt av IHM Business School
Next Article Öretel tydliggör sin position och gör din digitala vardag enklare och tryggare.
Print
4759

Name:
Email:
Subject:
Message:
x