F.r.o.m. 2019-01-01 är IMCOM en del av NAVIGATOR, vänligen kontakta oss på peter.imhauser@navigator.se eller besök oss på www.navigator.se

 

 

Aktuellt & inspiration

Här hittar du nyheter, förhoppningsvis inspiration, en del caseberättelser och annat aktuellt. Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss gärna.

 

IMCOM CONSULTING GROUP - ny kommunikationsplattform och marknadsplan för EMP Storkök - och nytt fräscht säljmaterial.
/ Categories: Marknadsföring

IMCOM CONSULTING GROUP - ny kommunikationsplattform och marknadsplan för EMP Storkök - och nytt fräscht säljmaterial.

EMP Storkök är auktoriserad partner till Electrolux Professional med ansvar för Skåne. Med sitt helhetskoncept hjälper EMP Storkök sina kunder med projektering, produkter samt med service & underhåll. Med kontor på 3 (snart 4 ) orter i Skåne är dem alltid flexibla och nära sina kunder.

Effektiv marknadsföring med ny kommunikationsplattform och marknadsplan

IMCOM CONSULTING GROUP har under slutfasen av 2016 hjälpt EMP Storkök med att skapa ny kommunikationsplattform och marknadsplan. Ambitionen har varit att förtydliga EMP Storköks position, lyfta fram deras distinkta fördelar och att skapa en effektiv och integrerad marknadsföring genom de noga utvalda kanalerna.

Startskottet har gått för 2017 och bland annat finns det nu nytt fräscht säljmaterial att arbeta med ...och det kommer mera.

Hur kan vi hjälpa dig att få en mer effektiv marknadsföring?

IMCOM CONSULTING GROUP erbjuder en rad olika tjänster som hjälper dig att stärka er konkurrenskraft, att skapa bestående värden och lösa dina mest utmanande verksamhetsfrågor. Hör gärna av er så berättar vi mer!

Peter Imhäuser
+46708 728 527
peter@imcom.se

Previous Article IMCOM CONSULTING GROUP bistår som rådgivare vid försäljning av företag
Next Article Telekombolag ny kund till IMCOM CONSULTING GROUP
Print
1799

Name:
Email:
Subject:
Message:
x